avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt român plecat de 20 de ani in Germania si am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt român plecat de 20 de ani in Germania si am dobandit cetatenie ...

sunt roman plecat de 20 de ani in germania si am dobandit cetatenie germana am rezidenta fiscala in germania. intrucit trebuie sa revin in romania pentru a fi alaturi de familie as vrea sa imi stabilesc rezidenta fiscala in romania. trebuie sa redobandesc cetatenia romana si apoi sa fac demersurile necesare? in situatia in care resusesc,ma intereseaza cum se impoziteaza veniturile din germania(pensia) in romania?

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana diaconudorina diaconudorina Buna seara! Sunt o cetateana a Republicii Moldova si sunt casatorita cu cetatean roman de 6 ani.Avem doi copii impreuna,unul nascut pe teritoriul Romaniei.De ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata german mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua! As dori sa primesc un sfat juridic in urmatoarea situatie: nasterea unui copil in Romania, din mama cetatean roman si tata cetatean ... (vezi toată discuția)
Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)