avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cetatenie romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cetatenie romana

Buna seara! Sunt o cetateana a Republicii Moldova si sunt casatorita cu cetatean roman de 6 ani.Avem doi copii impreuna,unul nascut pe teritoriul Romaniei.De trei ai si citeva lui locuim in Romania fara sa fi iesit di tara,dar pina acum trei ani am fost plecati in strainatate de unde reveneam o data la 6 luni.Am carte de rezidenta valabila 5 ani,care a expirat,dar am depuis actele necesare pentru prelungire si as vrea sa stiu cind pot sa merg sa depun actele pentru cetatenie romana in urma casatoriei,cu ce acte trebuie sa ma prezint si unde.Multumesc anticipat!:))
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:08, 11 Februarie 2016
Nu indepliniti conditiile pentru redobandirea cetateniei? Parinti, bunici romani? Tinand cont ca n-ati stat continuu pe teritoriul romanesc e posibil sa nu vi se primeasca actele pentru dobandire.

Documente dobandire cetatenie:
[ link extern ]

Documente redobandire cetatenie
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cetatenie romana Viorica_vladimirovna Viorica_vladimirovna Buna ziua, Sunt nascuta in Rep. Moldova si de 8 ani sunt pe teritoriul Romaniei ca si student, dintre care de 4 ani sunt casatorita cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)