avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am cumparat un.ap la.mansarda unui bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am cumparat un.ap la.mansarda unui bloc nou( etaj ...

Buna seara!
Am cumparat un.ap la.mansarda unui bloc nou( etaj 7).Pt ca s-a intarziat cu receptia si inscrierea in cartea funciara a mansadei, dezvoltatorul a impartit tot terenul de 1.100m2 la cele 27 apartamente, existente pana la etajul 7....mansarda(etajul 7 ) ramanand fara teren.Din acest motiv nu nu se poate face reapartamentarea mansardei si sa ne revina o anumita cota indiviza fiecaruia. Dna cadastrist, care se ocupa de blocul nostru a recalculat cotele, a diminuat de la fiecare ap. cate putin, pt a obtine teren pt mansarda, care, ulterior se va imparti la cele 6 ap existente la mansarda. Problema este ca sunt foarte multi vecini care refuza sa vanda fractiunea rezultata in urma diminuarii, inapoi dezvoltatorului. Cum putem obtine de la vecini terenul necesar mansardei, daca majoritatea nu vor? Se poate diminua de la unii mai mult, din cei care vor, astefel incat sa se obtina terenul necesar?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! am cumparat un ap. la mansarda unui bloc nou( etaj ... Cameliaph Cameliaph Buna seara! Am cumparat un ap. la mansarda unui bloc nou( etaj 7).Pt ca s-a intarziat cu receptia si inscrierea in cartea funciara a mansardei, dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, ... Cameliaph Cameliaph Buna ziua! Am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, dar din cauza unor vecini plecati in strainatate si despre care nu stim nimic, noi, cei de la ... (vezi toată discuția)
Cedare unei parti din cota indiviza din terenul de sub bloc. gxgm gxgm Buna ziua, Unul dintre vecini mi-a solicitat sa ii cedez o parte din cota indiviza de teren aflat sub bloc. Motivatia lui este ca doreste sa vanda un ... (vezi toată discuția)