avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nepoata mea se căsătorește în Norvegia cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nepoata mea se căsătorește în Norvegia cu un cetățean norvegian ...

Nepoata mea se căsătorește în Norvegia cu un cetățean norvegian .,El a contractat un împrumut pentru cumpărarea unei casă anterior căsătoriei și va rog frumos sa-mi spuneți cum poate nepoata mea să preia jumătate din împrumut pe numele ei sau cum să facă ca preia jumatate din împrumut și să fie considerat în caz de divorț ! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:47, 11 Noiembrie 2024
Sa întrebe nepoata în Norvegia, bănuiesc ca interesul e casa, nu împrumutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedezi când te căsătorești cu un cetățean norvegian ... ASOCIATIABLOCMOLDOVITA ASOCIATIABLOCMOLDOVITA Cum procedezi când te căsătorești cu un cetățean norvegian care anterior căsătoriei a contractat un împrumut ca să cumpere o casă , cum preiei ... (vezi toată discuția)
Casatorie in norvegia ayna1 ayna1 Buna seara. As vrea sa stiu ce protocol trebuie sa urmez in cazul unei casatorii cu un cetatean norvegian. (vezi toată discuția)
Impozit pe casa yoko_170286 yoko_170286 buna ziua. am si eu o problema. mama mea a decedat anul trecu t in norvegia, unde a aavut o casa cumparata in rate cu prietenul ei de acolo. in urma decesului ... (vezi toată discuția)