avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitor la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitor la concedierea unei ...

Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitor la concedierea unei angajate care a revenit din concediu maternitate. Inteleg ca in OUG 111/210 la art 25, alin 3 era mentionat ca angajatorul nu poate concedia angajata revenita definitiv din crestere copil timp de 6 luni - aceasta prevedere nu mai exista. Asadar, poate angajatorul sa desfiinteze un loc de munca si ca atare sa concedieze salariata care a revenit in concediu crestere copil? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 11 Noiembrie 2024
Da, poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la intoarcerea din concediu crestere copil rodicab76 rodicab76 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoearea situatie: in august 2012 am optat pentru concediu crestere copil de 1 an de zile, in ideea de a ma intoarce la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concedierea mamelor ce revin la munca luizarusu luizarusu Buna seara!Vin si eu si ridic urmatoarea problema.Am optat pentru concediu de crestere a copilului de pana la 1 an si pe data de 17 august m-am intors la ... (vezi toată discuția)
Articolul 25 oug 111/2010 revenirea in activitate a salariatei din cic Ank27 Ank27 Conform articolului 25 din OUG 111/2010 salariata nu mai poate fi concediata 6 luni de la data revenirii definitive;aici nu se mai invoca motivul ... (vezi toată discuția)