avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa activez in meditații limbi. Sunt persoana cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa activez in meditații limbi. Sunt persoana cu pensie ...

Vreau sa activez in meditații limbi.
Sunt persoana cu pensie de urmas dupa tata
Am 60 ani
Stiam ca pot realiza venit pe langa pensie mai mic sau egal cu venitul minim
Am primit informatia ca fiind activa in alte forme de invatamant pot realiza oricat venitul ce se acumulează cu pensia
Intrebarea mea e, pot intradevar sa realizez mai mare decat minimul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 11 Noiembrie 2024
Daca deveniti PFA, puteti cumula pensia cu venituri mai mari decât salariul minim brut pe țară garantat în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt maritata mai am dreptul la pensie de urmas? ContSters218175 ContSters218175 Sunt studenta, mai am un an de master si sunt si casatorita de 2 ani, pana acum am luat pensie de urmas si acum s-a produs asa o incurcatura cineva imi spune ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei cu alte venituri IonIoanaAnca IonIoanaAnca Pensiile - Legea 360/2023 - Noua lege a pensiilor Bună dimineața! Am câteva întrebări, vă rog frumos, legate de articolul de azi ”Cumularea ... (vezi toată discuția)
Pfa si beneficiar al pensiei de urmas Ancuta_Cornea Ancuta_Cornea Sunt studenta in anul I la master si beneficiez de pensie de urmas dupa tatal meu. As putea sa imi fac PFA si sa imi fac contract de colaboraresa cu o ... (vezi toată discuția)