avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am un copil în vârstă de 1 an și 9 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am un copil în vârstă de 1 an și 9 luni și cel ...

Bună ziua. Am un copil în vârstă de 1 an și 9 luni și cel de al doilea de 3 luni. Am lucrat în străinătate și ultima luna în România cu contract determinat (pe o luna). Iau indemnizatie pentru ambii copii momentan. După ce se termina la primul copil am înțeles ca trebuie sa depun din nou actele pentru indemnizatia celui de al doilea . Și ar trebuii sa aduc prelungire suspendare din câte am înțeles. Dar dacă mie mi a fost încheiat contractul ce ar trebuii sa aduc ? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: AndreeaComanac ! , utilizator 14:26, 12 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de incetare a c.i.m. o duceti.
Mulțumesc frumos! Dacă am depus-o la primul dosar va trebuii sa o iau din nou de la fostul loc de munca ? Știu ca mi-au cerut o in original pentru primul dosar și nu am păstrat nicio copie .

Cornel Vasile a scris:

Decizia de incetare a c.i.m. o duceti.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu cei de la AJPIS sa va faca o copie.
Va mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Vorbiti cu cei de la AJPIS sa va faca o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sau stimulent? maitairina maitairina Buna ziua. As vrea si eu un raspuns pe care nu prea mi-l da nimeni. Sunt in concediu de crestere copil, iar pe 8 octombrie 2013 am nascut cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil penesmaria penesmaria Cum pot sa trec din cic 1 in cic 2? Cand se va naste al doilea copil, primul are 1 an si 7 luni. Cand se depune dosarul la primarie, cand primul copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil elenaboboc91 elenaboboc91 am un copil de 1 an si 4 luni (sept 2013) pentru care iau indemnizatie de crrestere copil. am nascut din nou pe 6 ian 2015. mai am dreptul la indemnizatie si ... (vezi toată discuția)