avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta falsa ...

In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta falsa prin 112? E vorba de bugetul de stat sau bugetul administratiei locale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:34, 12 Noiembrie 2024
Sumele reprezentând amenzile contravenționale încasate în condițiile legii se fac venit la bugetul local al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale în care domiciliază contravenientul.

Distribuirea sumelor se realizează pe baza datelor privind evidența persoanelor fizice existente la nivelul Ministerului Finanțelor Publice valabile la momentul efectuării transferului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cuantum amenda in caz de castigare contestatie pv in instanta Pilu Pilu Buna dimineata. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Cumnatul meu a fost amendat pentru depasirea vitezei legale. Ma gandesc sa fac plangere ... (vezi toată discuția)
Executarea amenzii contraventionale prettydaniola prettydaniola Ce inseamna concret \"executarea amenzii\" din următoarea formulare: \"Executarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Baza legala preluare amenzi contraventionale de catre primarii swatchtwirl swatchtwirl Buna ziua. As dori sa stiu care este numarul Ordonantei de Guvern care a reglementat preluarea amenzilor contraventionale de catre primarii? Stiu doar ca a ... (vezi toată discuția)