avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta falsa ...

In ce cont IBAN trebuie platita o amenda pentru alerta falsa prin 112? E vorba de bugetul de stat sau bugetul administratiei locale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:34, 12 Noiembrie 2024
Sumele reprezentând amenzile contravenționale încasate în condițiile legii se fac venit la bugetul local al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale în care domiciliază contravenientul.

Distribuirea sumelor se realizează pe baza datelor privind evidența persoanelor fizice existente la nivelul Ministerului Finanțelor Publice valabile la momentul efectuării transferului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cuantum amenda in caz de castigare contestatie pv in instanta Pilu Pilu Buna dimineata. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Cumnatul meu a fost amendat pentru depasirea vitezei legale. Ma gandesc sa fac plangere ... (vezi toată discuția)
Baza legala preluare amenzi contraventionale de catre primarii swatchtwirl swatchtwirl Buna ziua. As dori sa stiu care este numarul Ordonantei de Guvern care a reglementat preluarea amenzilor contraventionale de catre primarii? Stiu doar ca a ... (vezi toată discuția)
Amenda ptr neplata rca data pe persoana juridica ( societate) ... floare de gheata floare de gheata Amenda ptr neplata RCA data pe persoana juridica ( societate) se face venit la bugetul de stat sau la bugetul local ? Va rog sa indicati si cadrul lega ( ... (vezi toată discuția)