avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale caiet de bani personali
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

caiet de bani personali

buna ziua. tocmai ce am avut o vizita de la garda financiara... stie cineva care mai este reglementarea primvind caietul de bani personali/ registrul special pentru banii detinuti de angajati? este abrogat art. care regl. obligativitatea existentei lui?
Cel mai recent răspuns: kajan.barna , utilizator 13:49, 9 Februarie 2010
asta vreau sa stiu si eu.de fapt ce treaba are garda cu banii mei personal eu sunt si adminisrator si eu sunt si in magazin dar am de platit la firme ,telefoane,apa etc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin ina 64 ina 64 buna ziua, trebuie din nou intocmit caietul pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin,a aparut vreo lege in acest sens? ieri au fost cei de la ... (vezi toată discuția)
Marfa la negru danibranescu danibranescu Salut, am o florarie si as vrea sa stiu ce se intampla daca am marfa la negru si ma prinde garda financiara cu marfa in magazin. care este amenda minima si cea ... (vezi toată discuția)
Registul de evidenta fiscala registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
(vezi toată discuția)