avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau să bag dosarul de pensionare pentru pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau să bag dosarul de pensionare pentru pensionare anticipată ...

Vreau să bag dosarul de pensionare pentru pensionare anticipată parțială,eu nu mai muncesc acum la casa de pensii trebuie să prezint un document de la angajator că nu mai muncesc?Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:10, 12 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de incetare de la ultimul loc de munca va trebui sa duceti la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala brezel brezel daca bag dosarul de pensie anticipata partiala cu data de 01.08.2013 as dori sa ma interesez daca mai pot lucra la asociatia de proprietari pana vine ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata cumul cu salariul iulia 27 iulia 27 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: pensia anticipata partiala se poate cumula cu salariul? Multumesc anticipat. O zi ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)