avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ...

Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care detin 20% din actiuni si societatea detine 4 autoutilitare, un autoturism in leasing, un spatiu achitat integral. De aseameanea societatea are un imprumut garantat cu spatiul. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vreu sa ma retrag din srl unde sunt asociata si administrator RoxyP RoxyP Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Excludere asociat lucas2009 lucas2009 va rog sa-mi spuneti daca un asociat al unui SRL, cu numai 5% cota de participare si care nu a pus nici un ban in firma si mai mult de atat, nu-l intereseaza ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere? DanyD DanyD Administratorul unei SC SRL a incheiat un contract de leasing cu o anumita SC, persoana juridica devenind astfel utilizatoarea unui autoturism. Fiindca nu mai ... (vezi toată discuția)