avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreu sa ma retrag din SRL unde sunt asociata si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreu sa ma retrag din SRL unde sunt asociata si administrator

Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care detin 20% din actiuni si societatea detine 4 autoutilitare, un autoturism in leasing, un spatiu achitat integral. De aseameanea societatea are un imprumut garantat cu spatiul. Multumesc!Rog urgent un raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:07, 21 Noiembrie 2024
Dumneavoastra va veți vinde părțile sociile deținute și primiți bani.
Acele bunuri sunt ale firmei, nu ale asociatilor luați ca persoane individuale.
Prețul de vânzare, bineînțeles, ca va fi conceput astfel încât sa reflecte valoarea patrimoniului firmei.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Probabil că vi s-a explicat mersul documentelor. Restul se negociază

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt asociata si administrator la un srl. vreau sa ... RoxyP RoxyP Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Retragere actionar!!!!ajutor!!!!!! oachioachi oachioachi Avem un SA care a mers bine si a inregistrat profit bunicel. De ceva vreme insa se pare ca treaba sta rau. Nu ni se dau explicatii pertinente de ce e situatia ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat din societate mara_iacob mara_iacob Am si eu o nelamurire in urmatoarea speta: un SRL cu 4 asociati; societatea detine 4 spatii comerciale. Unul dintre asociati vrea sa se retraga si vrea ca unul ... (vezi toată discuția)