Buna ziua. Saptamana trecuta am dorit sa fac un imprumut unui prieten printr-un notar, prin contract de imprumut cu ipoteca imobiliara. In continutul contractului este precizata suma, contul catre care se vireaza banii si termenul de 3 zile pentru virare. Eu am virat suma in timp util, dar intre timp banii s-au intors inapoi in contul meu. Se pare ca problema este la contul prietenului (cont de economii), intrucat nu accepta astfel de plati. Daca optez pentru a trimite banii pe alt cont decat cel specificat in contract, care apartine prietenului meu, sunt acoperita de contract? Sunt constienta ca nu se respecta nici contul nici termenul care apar in contract. Ce pot face pentru a-i putea vira banii fara sa fiu eu descoperita? Notarul a pus deja ipoteca pe bunul prietenului meu, dar banii nu au ajuns la el. Un e-mail din partea lui in care sa imi ceara sa trimit suma in alt cont ar ajuta? Din pacate nu se poate face act aditional contractului. Multumesc
Divort si partaj
ice21
Buna ziua!
Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna ... (vezi toată discuția)