avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract imprumut cu valoare ipotecara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract imprumut cu valoare ipotecara

Buna ziua. Saptamana trecuta am dorit sa fac un imprumut unui prieten printr-un notar, prin contract de imprumut cu ipoteca imobiliara. In continutul contractului este precizata suma, contul catre care se vireaza banii si termenul de 3 zile pentru virare. Eu am virat suma in timp util, dar intre timp banii s-au intors inapoi in contul meu. Se pare ca problema este la contul prietenului (cont de economii), intrucat nu accepta astfel de plati. Daca optez pentru a trimite banii pe alt cont decat cel specificat in contract, care apartine prietenului meu, sunt acoperita de contract? Sunt constienta ca nu se respecta nici contul nici termenul care apar in contract. Ce pot face pentru a-i putea vira banii fara sa fiu eu descoperita? Notarul a pus deja ipoteca pe bunul prietenului meu, dar banii nu au ajuns la el. Un e-mail din partea lui in care sa imi ceara sa trimit suma in alt cont ar ajuta? Din pacate nu se poate face act aditional contractului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 13:03, 12 Noiembrie 2024
Dacă nu se poate face act adițional, un e-mail cu contul bancar curent ajută în cazul în care apar dispute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament plata prin virament bancar si ipoteca banca Alin_Mihai Alin_Mihai Buna ziua ! Am cateva intrebari si v-as ruga daca puteti sa ma lamuriti.Urmeaza sa imi vand apartamentul si cumparatorul are doar o parte din bani,acestia sunt ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj ice21 ice21 Buna ziua! Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin notar Emil.soptea Emil.soptea Pot imprumuta un prieten cu o suma de bani care este salariat,urmand ca suma sa fie returnata in rate cu retinere din salariu si virare catre contul meu?Se ... (vezi toată discuția)