avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut prin notar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut prin notar

Pot imprumuta un prieten cu o suma de bani care este salariat,urmand ca suma sa fie returnata in rate cu retinere din salariu si virare catre contul meu?Se poate face asa in baza unei procuri notariale?
Cel mai recent răspuns: Emil.soptea , utilizator 17:59, 22 Martie 2017
Buna ziua,

Puteti face contractul la notar ca sa fie executoriu daca nu va returneaza suma de bani la scadenta.

Nu puteti stabili obligatii altei persoane, in speta angajatorul, printr-un contract in care acesta nu este parte.
Ok, angajatorul nu poate dar banca la care cel imprumutat primeste salariu nu poate retine si vira catre contul meu suma stabilita prin acel contract de imprumut apostilat de un notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la beneficiarul real al creditului in cazul in care am fost pus sub executare silita prin poprire pe salariu? magdalenamatei magdalenamatei In 2006 am luat un credit pe numele meu pentru un ”prieten” de familie, care insa din 2011 nu si-a mai achitat ratele, astfel incat banca a ... (vezi toată discuția)
Împrumut cu contract la notar nellyy nellyy Bună seara.Am împrumutat cu o suma de bani pe o cunoștință, și am întocmit un contract de împrumut la notar în care se obliga sa îi restituie în ... (vezi toată discuția)