avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in situatia ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in situatia in care blocul in care locuiesc este in stadiul de lucrari de anvelopare in momentul de fata, iar mie mi-a curs apa in casa acum cand a plouat, prin peretii exteriori ai blocului (et 1 din 2)
Nu exista asociatie de proprietari, nu avem costuri comune de nici un fel. Am informat Primaria, insa mi-a sugerat sa apelez la ,,Asociatia de proprietari,, si sa rezolv singura problema, desi acum este echipa primariei cu schela pusa si decoperteaza exteriorul!
mentionez ca si inainte picura usor, cu picatura chinezeasca, dar acum curg siroaie de apa pe peretii din balconul sufrageriei si m-am panicat, de aceea am trimis email la Primarie. Daca se efectueaza lucrarile de anvelopare acum, am zis sa informez despre situatia asta pana nu finalizeaza asa, fara sa rezolve problema de fond.

Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
alexandradian_a@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Salut. am nevoie de putin ajutor, un sfat. vecinii mei de la ... Ioan_Chris Ioan_Chris Salut. Am nevoie de putin ajutor, un sfat. Vecinii mei de la bloc, de la etajele superioare, au probleme cu scurgerea apei de la AC. Evacuarea apei nu se face ... (vezi toată discuția)
Anvelopare fatada bloc draghiciinvirtecus draghiciinvirtecus locuiesc la etajul 2, vecinul de la et. 3 (de deasupra) si-a anvelopat apartamentul de 3 ani de zile, iar de 2 ani de zile, la ploi abundente cu vant din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)