locuiesc la etajul 2, vecinul de la et. 3 (de deasupra) si-a anvelopat apartamentul de 3 ani de zile, iar de 2 ani de zile, la ploi abundente cu vant din partea de nord-est imi ploua in apartament; puteti sa-mi dati un sfat?
va multumesc !
Pana sa execute vecinul anveloparea nu va confruntati cu acest neajuns ?
Concret pe unde va ploua ?
Teoretic trebuie sa fie vorba despre o deficienta la sistemul dvs de izolare a geamurilor ,
eventual deficiente la izolarea diafragmelor imobilului
Pana la anvelopare nu am avut acest neajuns. Coincidenta sau nu, dupa apoximativ 2 ani, a aparut. "Ploua" in coltul de sus al sufrageriei, sub lucrarea efectuata de vecin. De fapt si vecinul este la fel de inundat, numai ca toata apa care intra din coltul de sus al lui se scurge la mine, nu se scurge pe suprafata exterioara a blocului, odata intrata sub lucrare apa se scurge pe peretii interiori si picura din tavan.
Anvelopati tot blocul, unitar si nu pe bucati, nu un apartament da iar altul nu. Anveloparea unitara nu mai lasa loc, rosturi, crapaturi... prin care sa se infiltreze apa.
Reparare acoperis bloc
isa81
Buna ziua, am cumparat un apartament la etajul 4/4 in 2013, iar in acest an, in urma unei ploi s-a udat o portiune de tavan si chiar a inceput sa picure apa ... (vezi toată discuția)