avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, mama vrea să și treaca camionul pe ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, mama vrea să și treaca camionul pe numele ei , ...

Bună ziua , mama vrea să și treaca camionul pe numele ei , având în vedere că acest camion este înregistrat la o firma pe România, poate sa l treaca pe numele ca persoană fizică?

Alte discuții în legătură

Cum sa fac? cumparare camion - inscriere pe firma sau nu VasilePs VasilePs Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac? VasilePs VasilePs Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)