avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Înregistrarea din oficiu ca plătitor TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Înregistrarea din oficiu ca plătitor TVA

Cu ocazia unui control fiscal, după reconstituirea veniturilor, inspectorii constată ca societatea ar fi trebuit să se înregistreze și să colecteze TVA.
Calculează și stabilesc TVA de plată dar nu Modifică Vectorul Fiscal conform 'Procedura de modificare, din oficiu, a vectorului fiscal cu privire la TVA din 11.05.2012' . E corect?

Alte discuții în legătură

Srl cu probleme jugaru77 jugaru77 am un srl di 2007 ne platitor de tva in 2010 am depasit plafonu cu 2000 ron nu am stiut pina acum 15 03 2012 am primit de la anaf o notificare prin care ma ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii xerxes xerxes buna ziua, in anul 2008, normele de aplicare ale art. 152 cod fiscal prevedeau: În sensul art. 152 alin. (6) din Codul fiscal, în cazul în care ... (vezi toată discuția)
Contestatie raport de inspectie fiscala ancatod ancatod buna ziua functionez ca pfa din 2005, incepand cu aug 2007 am depasit plafonul de 35000 euro, dar nu m-am inregistrat ca platitor de tva, in urma unei ... (vezi toată discuția)