avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca o societate din Romania are angajati cetateni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca o societate din Romania are angajati cetateni straini ( ...

Daca o societate din Romania are angajati cetateni straini ( nepalezi de exemplu ) si romani de asemenea, exista vreo limita, procent, regula, prin care se limiteaza in vreun fel numarul angajatilor care pot fi detasati in Germania de exmplu prin formularul A 1?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:24, 13 Noiembrie 2024
Nu exista o regula prin care se limiteaza numarul angajatilor care pot fi detasati in Germania .
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare administrator in romania NGongolea NGongolea Administratorul unei societati comerciale cu capital strain a fost detasat de la firma-mama din Germania la firma - fiica din Romania pentru o perioada de 3 ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Angajati romani - munca in strainatate Loredana_84 Loredana_84 Am o societate comerciala ai carei salariati lucreaza in Germania in domeniul constructiilor. Noi am procedat asa: le-am intocmit contracte de munca + ... (vezi toată discuția)