avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am sunat si au zis sa sun la polite,am sunat si la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am sunat si au zis sa sun la polite,am sunat si la politie si ...

Am sunat si au zis sa sun la polite,am sunat si la polite si au zis Ca ei nu sunt in misura sa se intereseze,sa VB cu un avocat,nu stiu ce avocat cum sa contactez un av roman in Danimarca nustiu
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:27, 13 Noiembrie 2024
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa depun o plângere pentru comportamentul fostului medic ... EvelineMihelle EvelineMihelle Doresc sa depun o plângere pentru comportamentul fostului medic de familie ( care ne a dat afară pe mine si pe prietenul meu ) Am sunat o sa i dau strada ... (vezi toată discuția)
Va rog să mă ajutați cu un sfat! Adee4444 Adee4444 Buna ziua am niste întrebări și nustiu cum sa le finalizez...povestea e lunga și încurcată in urma cu 11 ani am fost atrasa Intr un grup de persoane ... (vezi toată discuția)
As dori și răspuns la aceste întrebări Mcdeea Mcdeea Acum am vb cu concubinul și mi-a zis sa plec sa stau cu copilul că el nu poate și nici mama lui că sunt bolnavi și să plec cu el în chirie să muncesc ... (vezi toată discuția)