avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara!Am colaborat cu un avocat pe timpul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara!Am colaborat cu un avocat pe timpul Urmăririi Penale ...

Bună seara!Am colaborat cu un avocat pe timpul Urmăririi Penale dar acesta nu prea mi.a reprezentat interesele,una spune și alta face,si nici nu am avut o colaborare prea buna cu el.As dori sa știu dacă pot sa schimb avocatul în Camera Preliminara și dacă fostul avocat ar putea sa influențeze negativ dosarul pe viitor!(pentru ca nu a fost prea incantat când i.am zis ca reziliez contractul cu el).Va mulțumesc anticipat!
Bună ziua.

Vă puteți schimba avocatul, în situația în care apreciați că nu vi se reprezintă interesele în mod corespunzător.

Sfatul meu, pentru viitoarea colaborare, este să adresați toate întrebările și să expuneți toate nelămuririle la întrevederea dinaintea semnării Contractului, astfel încât să nu mai aveți îndoieli pe parcursul colaborării.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ... FlaviusC. FlaviusC. Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ce-l vinovat a cerut o expertiză care trebuia sa fie gata într-e 1 și 15 aprilie am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care cererea a fost ... irinaa88 irinaa88 Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care cererea a fost respinsa nici avocatul nu s a prezentat era un dosar cu reconstituirea vechimii in munca... ... (vezi toată discuția)