avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am fost oprit in trafic acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am fost oprit in trafic acum ...

Bună seara mă scuzați de deranjam fost oprit in trafic acum 1 an si au ajuns rezultatele la analize si în sange nu mi a iesit nimicDar in urina mi a ieșit metamfetamină , procurorul a cerut contra expertiza, a ajuns acum câteva zile si nu influența starea de capacitate a condusului. Polițistul mi a adus la cunoștință ca o sa trimită dosarul la procuror sa îmi dea clasare, dar ma gândesc ca este ocupat ce ași putea sa fac sa iau permisul pana in sarbatori

Alte discuții în legătură

Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ... Cda66 Cda66 Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ordonata de clasare a dosarului în care am fost cercetat pe art 337 la Biroul Rutier împreună ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)