avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... a 3-a proprire (executoriu)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

a 3-a proprire (executoriu)

Ma regasesc la o a 3a proprire (executoriu) pe care trebuie sa o platesc zilele aceasta. Imi dau seama ca creditorii revin din nou cu Provident care apare a doua oara spre surprinderea mea ! Mai rau, daca tupeul functioneaza si dupa inchiderea dosarului, ma voi vedea si a 4a si a 5a oara " pentru ca sint un client tare platnic " si " am abuzat foarte mult ".

Cum la fiecare proprire acesti sint obligati sa justifice cheltuielile facute, unde ? cind ? si sumele respective, anticipez ca poate sa disimuleze ca aceste cheltuieli mi-ar apartine ! si pe romaneste " sa mi le bage pe git " prin diferite speculatii. (dar sa nu fie chiar asa)

Intrebarea e cum pot sa contracarez intentia acestora sa provoace o falsa imputatie ? Eu, in aceasta situatie, voi vedea ca platitor niste relevee de plata, ce-mi revin chipurile, dar pe care nu le-am facut niciodata, insa pentru ei da ! Exista un control aici ? care anume ?

Pe de alta parte, daca mi-am platit toate datoriile dupa calculele mele, la ce institutie ? unde sa verific ? (la ANAF ?, sau unde ?) ca numele meu sa nu mai figureze cu datorii la oricare ar fi creancierul respectiv. O data confirmat de aceasta institutie, se certifica faptul ca nimeni " sa se mai lege de mine ".

Nu intentionez sa intermediez cu nici un avocat pentru asta, mai ales ca ar fi un job plat pentru el.

Va multumesc de raspuns ca sa stiu cum sa ma apar ! in caz de ……

Nu inteleg aproape nimic din ce ce intrebati. Executarile nu sunt verificate de nimeni din oficiu, partea care are suspiciuni se adreseaza cu aceste suspiciuni si instanta le verifica. Daca nu se adreseaza in 15 zile, ele raman asa. Trecerea termenului de contestatie inseamna pierderea de drepturi.
Nu exista un loc centralizat unde sa va verificati toate datoriile. De regula, fiecare stie ce datorii a mai facut. Nu stiu ce inseamna client tare platnic, ce credeti ca intermediaza avocatii si nici ce se intampla a doua sau a treia oara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav de schizofrenie a făcut un împrumut la un ifn. care e răspunderea tutorelui în caz de neplată? tudosemihaela tudosemihaela Buna seara. Am o matusa bolnava de schizofrenie care a facut imprumut la provident fara instiintarea tutorelui . ( tutore fiind mama mea ). In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Abuzurile primarului gigibos gigibos Cu respect! Este vorba de un primar dintr-o comuna care a venit in control la un magazin mixt.Controlul l-a facut la acte si marfa fara sa scrie in registrul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am ... Clody26 Clody26 Bună ziua! Am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am făcut actele notariale, apoi mi s-a spus de catre notar că Cartea Funciară o primesc în 2,3 ... (vezi toată discuția)