avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața am 4 propriri pt care mi se reține ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața am 4 propriri pt care mi se reține jum din ...

Bună dimineața am 4 propriri pt care mi se reține jumătate din salariu de 2500 min pe economie și acum fac și part-time,as dori sa știu dacă mi se va retine și din acest job . Vă mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Ghelber ionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 13 Noiembrie 2024
Da, se va retine și din acest salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața am 4 propriri pt care mi se reține jum din ... Ghelber ionut Ghelber ionut Bună dimineața am 4 propriri pt care mi se reține jum din salariu de 2500 min pe economie și acum fac și part-time,as dori sa știu dacă mi se va retine ... (vezi toată discuția)
Poprire simionconstantin simionconstantin Buna seara eu am 2 joburi de cate 4 ore pe fiecare renumerate cu 550 lei net fiecare am si 2 propriri si un copil mic la intretinere cat poate sa imi opreasca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!andrei ma numesc. am sa fiu scurt ,la obiect . sunt ... dydys dydys Buna ziua!Andrei ma numesc. Am sa fiu scurt ,la obiect . sunt in pensie cu 845 lei/luna.am 3 propriri pe pensie. Cf art729/3 CpC,suma de proprit este diferenta ... (vezi toată discuția)