Bună ziua. Sunt o mamă singură cu 3 copii ( 13 ani, 3 ani și 2 ani), locuiesc la parterul unui bloc de 4 etaje ( apartamentul este cu o cameră și are cu aproximație 35 mp). Copii de 3 și 2 ani mai au momente când fac gălăgie noaptea ( se mai fugăresc, mai țipă, râd, etc.) Vecinul de deasupra mea îmi bate în țeava de la calorifere..o dată mi-a trimis mesaj pe whatsapp că să fac liniște că oamenii mai și lucrează.. azi dimineață m-am trezit cu 2 foi lipite ( una în fața uși și un lângă ușa mea) cu legea 61/1991 ((Astfel, Legea 61/1991
stabilește că orele de linişte în
timpul săptămânii şi în
weekend sunt 22:00-08:00 si
13:00-14:00. Aceeași lege
stabilește și ce riscă cei care
încalcă legea, normele de
convieţuire socială, ordinea şi
liniştea publică.)) Cum pot să le explic la copii de 2 și 3 ani să nu se mai joace?!..ar trebui să fiu îngrijorată??!!
georgiana.td
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă aveți doi copii de 2 și 3 ani care după ora 10 seara se fugăresc și râd ar trebui să vă îngrijorați pentru starea lor de sănătate, zic eu.
Copiii de această vârstă ar trebui să adoarmă înainte de ora 22, la fel și în intervalul 13-14.
Și da, la sesizarea vecinilor, puteți fi amendată pentru tulburarea liniștii. Ar trebui să îi înțelegeți și pe vecini, cineva care se trezește la 5-6 dimineața să plece la muncă, are dreptul să se odihnească liniștit în casa lui.
Orele de liniște
Delai.c
Buna ziua,
Locuim intr un bloc nou care nu are asociație de proprietari.
Constructorul mai are de amenajat câteva apartamente și ziua respecta doar ora ... (vezi toată discuția)