avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Legea care a întrat în vigoare pe 11 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Legea care a întrat în vigoare pe 11 noiembrie ...

Bună ziua! Legea care a întrat în vigoare pe 11 noiembrie referitoare la ifn se aplica și pt un credit la tbi bank? Plătesc la ei de 4 ori suma. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 13 Noiembrie 2024
TBI Bank este o banca europeana licentiata, reglementata de Banca Nationala a Bulgariei si Banca Nationala a Romaniei, in conformitate cu directivele, reglementarile si cele mai bune practici stabilite de Banca Centrala Europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Plati neinregistrate la credit pt bunuri AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs in privinta unei probleme pe care o am cu TBI Credit. Am luat un calculator prin ei in 2005, pe 5 ani, platind ... (vezi toată discuția)
Licentiatul in drept din republica moldova poate fi avocat in romania? EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... Diploma de licenta cum ca o persoana a terminat facultatea de drept in Republica Moldova este recunoscuta in ... (vezi toată discuția)