avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.Vă rog un sfat la următorul caz.\"Numitul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.Vă rog un sfat la următorul caz."Numitul X,a fost ...

Bună ziua.Vă rog un sfat la următorul caz."Numitul X,a fost padurar si a locuit la cantonul ocolului silvic pana in anul 2006,avand contractul de energie electrica pe numele personal.Din 2006 a plecat de acolo fiind inlocuit de alt coleg.Numitul X nu a fost sa se scoata din contractul Eon,pe motiv ca noul coleg avea copil mic,si gandindu -se sa nu-l lase fara lumina...deci mergand pe incredere ca o sa fie achitate viitoarele facturi.Luna trecuta...deci in 2024...dupa atatia ani,numitul X,s-a trezit cu o factura pe numele lui de 7000 si ceva...lei...Problema este ca si colegul ala are cativa ani de cand nu mai locuieste acolo...Ce poate face X?...Stie ca a gresit ca a lasat contractul pe numele lui dar ...ce se poate intampla?Cum să procedeze?Multumesc...A...l-a cautat pe fostul coleg dar nu a rezolvat nimic...

Alte discuții în legătură

Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. cum putem opri această ilegalitate? ada2011 ada2011 buna seara, locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim ... (vezi toată discuția)