avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNĂ ZIUA, DEȚIN UN TEREN CONCESIONAT DE LA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNĂ ZIUA, DEȚIN UN TEREN CONCESIONAT DE LA PRIMĂRIE ,UNDE ...

BUNĂ ZIUA, DEȚIN UN TEREN CONCESIONAT DE LA PRIMĂRIE ,UNDE AM CONSTRUIT CASA. AM DOI BĂIEȚI, POT TRECE CONCESIUNEA PE NUMELE LOR ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:53, 14 Noiembrie 2024
Cu acordul primăriei

OK, AM ÎNȚELES, EVIDENT CU ACORDUL PRIMĂRIEI ,DAR NU ȘTIAM DACĂ SE POATE TRECE PE NUMELE COPIILOR
.MULȚUMESC MULT.
adriandimitriu a scris:

Cu acordul primăriei

Sigur, dacă sunt majori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar pamantul cu tot cu casa f_dumi f_dumi as vrea sa cumpar un teren cu tot cu casa.acest teren este concesionat pe 49 de ani. ce impica acest lucru? voi fi propietar pe acest teren cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare de la minor 17 ani ContSters96141 ContSters96141 Vreau sa cumpar de la un minor de 17 ani o casa in constructei, construita pe un teren concesionat. Parintii copilului traiesc amandoi si nu sunt ... (vezi toată discuția)