Buna ziua.
Va rog un raspuns la urmatoarea problema,
În anul 1978 parintii mei au cumparat de la stat un apartament intr-un bloc și o boxa situata la parterul blocului din față, între garaje. Un loc cu o ușă care nu permite intrarea unei mașini și care nu poate fi folosit ca garaj, dar se află exact intre garaje, Actele pe care ei le detin in momentul de fata sunt:
- titlu de proprietate pentru apartament;
- contractul de construire al apartamentului, în care este trecut la anexe gospodăresti si boxa situată între garaje.Din 1978 pana in prezent nu au platit nimic la Fisc pentru boxa respectivă.
Ce trebuie sa fac pentru ca ei să devină proprietari si pe boxa respectiva? Mi s-a recomandat să cer de la Primarie un certificat de edificare al construcției cu care sa ma duc la cadastru, dar am inteles ca sunt șanse mici sa-l obtin și probabil va trebui sa dau Primaria în judecată.
Am altă soluție?
Multumesc frumos!
Toti cei care au avut anexe gospodaresti in contract nu mai au drepul la nimic. unii avea latrine altii garaje si altii clasdiri de depozitau lemnele.
Am avut si noi asa ceve la un moment si am alergat pe la prefectura , consiliul judetean, primarii etc si ne-am luat ADIO.
Anele gospodaresti nu ne fac proprietari asupra nimic. Nici macar asupra lor si mai ales nu ne fac asupra pamantului pe care sunt construite.