Buna seara!Am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara autorizatie cncir de un an.Pot sa fac plangere penala impotriva presedintelui,administratorului si firmei de service?Daca da,unde ma adresez?
In primul rand vorbiti cu presedintele sa aflati care este situatia de fapt si motivul care a dus la acest lucru.
Mai departe, daca apreciati ca presedintele, membrii comitetului executiv, cenzorul sau administratorul nu si-au indeplinit atributiile puteti face o reclamatie la primarie.
Nu se pune problema unei fapte de natura penala din cate ati scris.
Articolul 29 din Legea 196/2018
(3) Orice persoană sau orice proprietar care se consideră vătămată/vătămat într-un drept al său din cauza neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase a atribuțiilor de către președinte, membri ai comitetului executiv, cenzor/comisia de cenzori sau de către administrator se poate adresa în scris compartimentelor prevăzute la art. 10 sau, după caz, instanțelor judecătorești.
Situatia e simpla.Cu acest motiv,ca nu a mai dat cncir autorizatie a venit ca sa schimbam liftul.Unii oameni au crezut si platesc lunar o suma de bani pentru a strange suma de 80000 roni cat ccosta schimbarea,dar toate sunt vorbe,ca asa a zis cncir-ul,ca o sa schimbam,dar la afisier,e trecut modernizarea liftului.Nu e contract semnat cu o firma ce se face cat costa in final nimic.
Am fost astazi la politie si efectiv m-au dat pe usa afara,sa ma duc pe civil,sa dau in judecata.
I-am cerut presedintelui copii dupa rapoartele de inspectie si a refuzat sa mi le dea zicandu-mi ca le am si nu mai e nevoie sa mi le dea.Adica eu i le ceream de nebun daca le aveam.
Reparatie lift
crazybraine
Strategie: administratorul de vreo două luni este în cârdășie cu un mecanic de ascensoare de la o firma numai de el știută și tot strica liftul sa ne ... (vezi toată discuția)