avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna dimineata!! Vă rog sa mă ajutati asa cum ati ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna dimineata!! Vă rog sa mă ajutati asa cum ati facut o de ...

Buna dimineata!! Vă rog sa mă ajutati asa cum ati facut o de fiecare dată cand v-am rugat! Copilul meu este elev la un liceu din Bucuresti. De ceva timp, este jignit de fata cu toti colegii de doamna diriginta! Situatia este in felul urmator: In clasa a 9a am depus actele pentru bursa cu 2 zile mai tarziu! Copilul meu de 2 ani a suferit o interventie la picior care i a schimbat cursul vietii total(un șurub si mers in carje 6 luni si o pneumonie cu 20 % sanse de supraviețuire, asta in clasa a8a ,inaintea examenului de admitere) ! Dintr un copil de 9.92 a ajuns unul de 8, dar am incredere ca si va reveni pana la urma! In ziua in care au intrat bursele, am constatat ca a copilului nu intrase pe card. Am intrebat un parinte care m a ajutat sa depun din nou actele( au disparut toate inclusiv certificatul a5 original) dar am pierdut 3 luni de bursa! Am fost sfatuita sa fac cerere de recuperare dar pt ca diriginta se imbolnavise f grav nu am vrut sa o supar. Banuiesc ca de aici toata ura, desi eu puteam sa creez discutii!A trecut anul scolar, s a intors diriginta. Intr o zi copilul a intarziat, diriginta: nu i problema, stim cu totii ca ai un handicap, ai un picior mai scurt si unul mai lung!! Poti sa scrii la test despre cazul tau..Apoi : ai absente multe motivate, nu gestioneaza mama ta boala, schimbati medicul! S-a incheiat anul scolar, copilul mi a spus in vacanta pt ca stia ca ma va afecta f tare. A inceput anul scoala, doamna a reluat tirul de rautati: la sedinta l a facut lipsit de bun simt, m a criticat de fata cu toata lumea ca nu invata , ca nu i atent si din acest motiv a pierdut bursa (la telefon a spus: vai, a pierdut bursa, n am stiut,,ca nu scrie in caiet , dar nu stie sigur, ca nu s a uitat! Ca i pune 6 la purtare ca se plang profesorii de el.. N am dormit si n am mancat o saptamana dar am tacut ca sa nu fac rau copilului. Cand o intreba copilul ce nu a inteles din ce preda, raspunsul a fost: Fc Barcelona!!
La ultimul test pt ca a intrebat o ce trebuie sa scrie la un subiect a venit repede langa el si i a tras un picior in ghiozdan. Va dati seama ce test a dat copilul meu, in ce conditii! I am scris un mesaj, an rugat o sa mi lase copilul in pace, m a sunat si m a tinut la telefon o ora si jumatate timp in care mi am dat seama ca are probleme grave. Cand i am spus ca i-a lovit ghiozdanul, e mincinos,n are bun simt, etc. I am zis ca cer inregistrarea video, si a adus aminte ca s a impiedicat de ghiozdan pt ca ..e nesimtit si tine ghiozdanul jos langa banca. Am crezut ca s a terminat tot. A venit rezultatul testului si nu i a punctat subiecte pt ca mai era de scris inca un rand, inseamna ca nu scrie tot in caiet. A doua zi copilul a lipsit, le a spus copiilor ca exista in clasa un copil care lipseste, era singurul, care minte acasa si ca uraste persoanele care mint! Cand a intrebat o copilul de nota, a zis ca e nesimtit si ca ii face referat! Copilul e acasa, nu mai vrea sa mearga la scoala, nu doarme, nu mananca ,plange pe ascuns. Am cautat de urgenta psiholog, astazi astept data programarii! Am fost la director care este un om minunat dar concluzia mea este ca nu au ce sa i faca pt ca are cunostinte la minister, vesnica problema la ei(mi s a sugerat) Mi a spus ca este cuminte copilul, ca nu deranjeaza niciodata pe nimeni si ca e chiar retras! Aseara o persoana importanta din liceu mi a propus medierea!! Ce mediere? A incalcat legea,
Rof ul elevului iar despre lovit chiar daca a fost ghiozdanul, nu mai zic. As mai avea de scris 100 de jigniri, dar nu mi ar citi nimeni mesajul.Ieri, in lipsa lui, le a aratat lucrarea copiilor si le a spus sa nu se planga copilul meu de nota ca a scris doar 2 pagini, cutarica a scris 3!!Copiii care il iubesc pe X., au sarit si l au aparat, ca invata dar e clar ca are ceva cu el. L am ajutat sa invete stia lectiile aproape la perfectie, nu de 6 cat a luat!! Copilul are astm, cu crize care tin mult, are stari de lesin, toata vacanta a iesit de 5 ori din casa, cade din picioare la efort si multe alte probleme de sanatate, nu are nevoie de acest circ!
Eu cred ca se amana rezolvarea pt ca la 30 de zile imaginile de pe camere se vor sterge, legal. Va rog din suflet sa ma ajutati, sunt disperat! Ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
mihaidavid, utilizator

Alte discuții în legătură

Dilema scolara Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil! Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)
Furt de telefon criscristina_66 criscristina_66 Sunt in clasa a 9a la liceu. Joi de dimineata am intarziat la scoala si nu am mai putut intra. Am stat cu un coleg de clasa X afara din scoala. Dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)