avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa-mi spune-ti daca am vindut o masina ,i-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa-mi spune-ti daca am vindut o masina ,i-am dat actele ...

va rog sa-mi spune-ti daca am vindut o masina ,i-am dat actele masinii,dar nu am facut actele de vinzare iar masina a tot fost vinduta de nu mai stiu la cine este,ce pot face sa o scot de la impozit.multumesc.

Alte discuții în legătură

Autoturism vindut fara contract mihai cristinel mihai cristinel am vindut acum doi ani un autoturism proprietate personala,unei persoane pe care de atunci nu l mai gasesc.mai exact, am stabilit o intilnire dupa doua zile ... (vezi toată discuția)
Vinzare autoturism cony55 cony55 Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de ... (vezi toată discuția)
Inselat in spania si condamnat la 7luni de inchisoare in slovenia gherghinadragan gherghinadragan aveam o cunostinta care ii prezinta sotului meu pe cineva care vinde o masina.In data de 12.02.2012 vine cu masina sa o vada sotul meu pt o eventuala ... (vezi toată discuția)