avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal sa se piarda o zi din concediu anual de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal sa se piarda o zi din concediu anual de odihna pentru ...

Este normal sa se piarda o zi din concediu anual de odihna pentru zi libera nationala a tarii de delegatie, daca in Romania este zi normala de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cante42 , utilizator 15:50, 15 Noiembrie 2024
Mulțumesc mult pentru timpul acordat
O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Public holiday in alta tara de delegatie alicegab alicegab Buna ziua, Vin cu o intrebare pentru ca am tot cautat in legea existenta si nu am reusit sa gasesc nimic specificat in ceea ce priveste acest subiect. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu crestere copil pana la 2 ani Eupet Eupet Bună ziua, M-am prezentat la serviciu începînd cu data de 01.10.2015 după concediu pentru creştere copil până la 2 ani În mod normal am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz irina.andrei irina.andrei Buna ziua, as dori sa stiu daca concediul de odihna afecteaza perioada de preaviz. Situatia este dupa cum urmeaza: am concediu de odihna (10 zile ... (vezi toată discuția)