avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... in prezent in codul rutier la art 109 se specifica ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

in prezent in codul rutier la art 109 se specifica ca si politisti ...

in prezent in codul rutier la art 109 se specifica ca si politisti locali pot aplica sanctiuni pe codul rutier.Insa normele de aplicare au ramas neschimbate hg 1391/2006 al 1 si 2 care sunt neideplinite de pol locali intrebare ? pot apliva sanctiuni pol locali pe oug 195/2006 ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:24, 14 Noiembrie 2024
Politistii locali au legea 155/2010 (art. 7), ce specifica in ce cazuri de cod rutier pot aplica sanctiuni contraventionale.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat de politia locala! metulica metulica am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)
Solicit un răspuns referitor la competențele polițiștilor locali metulica metulica va rog sa mi raspunda cineva clar si precis la urmatoarele intrebari 1 pot cere politistii locali unui conducator auto pt al sanctiona permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi spuneti ? metulica metulica va rog sa mi spuneti daca politia locala poate aplica sanctiuni contraventionale pentru oprire interzisa in baza legii 155/2010 cu motivarea ca sanctiunea a ... (vezi toată discuția)