avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate loc parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loc parcare

Buna ziua! Detin un imobil cu dubla destinatie la parter de bloc, cu intrare separata - locuinta si sediu firma. Apartamentul are o extindere cu destinatie sediu firma (balcon), pentru care platesc impozit. Intrebarea mea este: pot inchiria un loc pentru parcarea unei masini langa extindere, avand in vedere destinatia si unde trebuie sa ma adresez. Apar peste noapte trasate locuri de parcare pentru persoane cu handicap (desi nu sunt:)) si ma tem ca va mai aparea unul, care-mi va bloca mica alee de acces catre apartament.Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
mvilcu, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare destinație locuință în activitate de birou woe woe Buna ziua, Am achiziționat un imobil la parterul unui bloc 2 etaje 8 apartamente, construit 2010 in sectorul 1, București. Are intrare separata de ... (vezi toată discuția)
Destinatie spatiu catalinailie catalinailie buna seara. Ma numesc Catalina Ilie si vreau sa va aduc la cunostinta cazul meu. 1. am cumparat apartament cu 4 camere la parter de la o firma care avea ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Aseara am fost in vizita la parinti mei si de obicei parchez pe aleea unui garaj unde o firma are inchiriat spatiul respectiv. Baietii care au ... (vezi toată discuția)