avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca part-time

Buna ziua,
Am inregistrat in revisal un contract de munca part-time (2h/saptamana) cu urmatoarele configurari:
-durata contract >>nedeterminata
-tip norma >> cu timp partial
-durata timp munca >> cu timp partial
-repartizare timp munca >> ore de zi
-Tip interval repartizare >> ore/saptamana
-Timp munca >> 2 ore.
Specific ca nu sunt ore de noapte. Nedumerirea mea este daca este corect inregistrata repartizarea timpului de munca sau trebuia selectat cu inegal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 14 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie selectat inegal .
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal roxana69 roxana69 Am urmatoarea situatie: 1 angajat lucreaza astfel :2 saptamani dimineata 5 ore/zi (de luni pana vineri intre orele 10-15, iar sambata si duminica 10 ore/zi ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)