avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua prietena mea este reprezentant AVON și face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua prietena mea este reprezentant AVON și face ocazional ...

Buna ziua prietena mea este reprezentant AVON și face ocazional comenzi trebuie sa facă PFA? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:10, 15 Noiembrie 2024
Daca nu este angajata la AVON, ar fi bine sa infiinteze o entitate in baza careia poate desfasura activitati de comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat antonia matros antonia matros Buna.Am un PFA cu distribuitoare de cafea si bauturi calde. Am nevoie de casa de marcat pentru aceasta activitate? (vezi toată discuția)
Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)
Agentie matrimoniala STEFAN124 STEFAN124 In 2008 am deschis o societate comerciala tip SRL cu profil constructii rezidentiale si nerezidentiale, careia ,in urma introducerii impozitului forfetar (mai ... (vezi toată discuția)