avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt rezident in Germania si am dubla cetatenie romana ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt rezident in Germania si am dubla cetatenie romana /maghiara ...

Sunt rezident in Germania si am dubla cetatenie romana /maghiara am venit in germania cu cartea de identitate care intre timp a expirat ma pot intoarce in Romania cu pasaportul Ungar care este valabil ?
Cel mai recent răspuns: white2 , utilizator 21:53, 18 Noiembrie 2024
Da.
Ați putea și cu cartea de identitate chiar dacă e expirată, nu vă poate fi interzisă intrarea în țară din acest motiv.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Cum pot munci legal in spatiul schengen baiazid baiazid Buna, de curand pe langa cetatenia romana am dobandit o si pe cea maghiara. Principalul motiv pentru care am tinut neaparat sa dobandesc cetatenia maghiara a ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)