avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum În urma amnistitiei fiscale pot beneficia de anularea ...
Discuție deschisă în

În urma amnistitiei fiscale pot beneficia de anularea impozitului ...

În urma amnistitiei fiscale pot beneficia de anularea impozitului de 4000 lei pe anii 2016 și 2017 , câștigând de 2 ori în instanta suspendarea executării silite. Cri din primărie îmi spun ca doar dc plătesc 50%scap de impozit. Ma interesează dc se poate anula datorita vechimii impozitului. Cine Ma poate ajuta?

Alte discuții în legătură

Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. in hot jud ... RaluNiko RaluNiko Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. In Hot Jud mi a fost anulată somatia si executarea nr,,,. Si întoarcerea executării silite dar nu si ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva stiuculita stiuculita Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis. In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala mame jack_alx jack_alx Am beneficiat de indemnizatia de crestere al copilului iar in acelasi timp am realizat venituri suplimentare din activitatea de agent de asigurare, venituri in ... (vezi toată discuția)