avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Salutari! Doresc sa infiintez o noua firma PFA, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Salutari! Doresc sa infiintez o noua firma PFA, vanzare la targ(bazar), ...

Salutari! Doresc sa infiintez o noua firma PFA, vanzare la targ(bazar), in orasel nu tare mare. Singur am gatit studiile superioare ca economist, dar in Ucraina. Vor fi valabile aceste documente pentru a face dovada pregătirii sau experienței profesionale la înființare PFA? Multumesc din timp pentru raspunsurile Dmv.
Cel mai recent răspuns: Melniciuc Ilie , utilizator 20:31, 15 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va adresati MEN pentru recunoasterea studiilor dvs.
Informatii utile gasiti aici: [ link extern ] /
si aici: [ link extern ]

POPA GHEORGHE a scris:

Trebuie sa va adresati MEN pentru recunoasterea studiilor dvs.
Informatii utile gasiti aici: [ link extern ] /
si aici: [ link extern ]

Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma in project management cu recunoastere internationala attika attika Buna ziua! Am o diploma Prince2 (project management) obtinuta de la APMG Ltd Londra in urma sustinerii unui curs + examen in Romania. Exista vreun document ... (vezi toată discuția)
Poate un bucatar sa devina persoana fizica autorizata? maxim63 maxim63 Daca ati putea sa imi dati orice informatie legata de practicarea meseriei de BUCATAR CA PERSOANA FIZICA.CEVA DE GENUL CUM ESTE IN ANGLIA;ADICA ... (vezi toată discuția)
Redeschidere pfa ciausu domnica ciausu domnica In luna mai reg comertului mi-a radiat pfa fara sa ma notifice pe site este trecut in baza legii 300/2004 art 13 nu pare sa aiba legatura Din cate mi s-a ... (vezi toată discuția)