avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca am o unitate protejata pot face servicii de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere?

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere catre alte firme, deductibile din fondul de handicap( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere ... owyvan owyvan Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere ( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A. (vezi toată discuția)
Inregistrarea contabila a cheltuelilor cu unitatile protejate autorizate din fondul de handicap topmasaj topmasaj Buna ziua! Legea 448/2006 republicata, la art 78 prevede ca: (2) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au ... (vezi toată discuția)
Plata la fondul de handicap iuliaiulia87 iuliaiulia87 Buna ziua, in cazul achizitiei de bunuri si servicii de la unitati protejate autorizate in proportie de 50% din fondul de handicap se aplica acelasi principiu ... (vezi toată discuția)