avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere ...

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere ( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.
Cel mai recent răspuns: owyvan , utilizator 09:32, 15 Noiembrie 2024

owyvan a scris:

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere catre alte firme, deductibile din fondul de handicap( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.

Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
owyvan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere? owyvan owyvan Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere catre alte firme, deductibile din fondul de handicap( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 O societate comerciala tip srl poate achizitiona pe numele firmei bunuri mobile (mobila, aragaz, tv etc) pe care sa le dea spre folosire unei terte persoane? ... (vezi toată discuția)
Daune interese revenire precizãri cioarec carmen cioarec carmen În cazul rezilierii unui contract de închiriere pentru neplata chiriei de chiriaş (chiriaşul are construite clăriri pe terenul proprietarului) cum poate ... (vezi toată discuția)