avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.Am o întrebare va rog ptr un consultant ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Am o întrebare va rog ptr un consultant care cunoaște ...

Bună ziua.Am o întrebare va rog ptr un consultant care cunoaște legea 448/2006 cu modificările ulterioare.Sint pensionar de limită de vîrstă și o persoană cu handicap accentuat permanent și nerevizuibil.Voi primii indemnizația de solidaritate conform OUG 127/7.11.2024 publicată în m.o. cu Nr 1124/11.11.2024 dacă în luna septembrie am avut o creștere de 193 lei a pensiei de limită de vîrstă?Mulțumesc.P.S.Daca puteți la răspunsul dat va rog veniți și cu o motivare legală.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am iesit la pensie in anul 2018 (decembrie) si beneficiez ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Am iesit la pensie in anul 2018 (decembrie) si beneficiez de pensie pentru limită de vârstă. La data iesirii la pensie pentru limită de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)
Bună ziua. În legătură cu acesta știre. conform oug 127/2024, ... Ionut Alecu Ionut Alecu Bună ziua. În legătură cu acesta știre. Conform OUG 127/2024, pensionarii cu handicap vizual grav, handicap grav și accentuat, ale căror pensii au ... (vezi toată discuția)