avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am iesit la pensie in anul 2018 (decembrie) ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am iesit la pensie in anul 2018 (decembrie) si beneficiez ...

Buna ziua,
Am iesit la pensie in anul 2018 (decembrie) si beneficiez de pensie pentru limită de vârstă.
La data iesirii la pensie pentru limită de vârstă aveam certificat de handicap incadrat in grad accentuat permanent (nerevizuibil).
Va rog sa-mi interpretati, in cazulmeu, ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 127 din 7 noiembrie 2024 privind unele măsuri în domeniul social (Articolul VI – Legea nr. 448/2006), publicată in MONITORUL OFICIAL nr. 1124 din 11 noiembrie 2024.
Care va fi indemnizația de solidaritate in acest caz incepand cu 01.01.2025 ?
Cu respect,
Gigi

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am o întrebare va rog ptr un consultant care cunoaște ... Iorga Niculai Iorga Niculai Bună ziua.Am o întrebare va rog ptr un consultant care cunoaște legea 448/2006 cu modificările ulterioare.Sint pensionar de limită de vîrstă și o ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionre pt handicap ulterior calitatii de asigurat Bdhx117 Bdhx117 Buna Ziua, Referitor decizia pronuntata in sedinta din 9 oct 2018 a curtii constitutionale care a ADMIS ca sintagma \"preexistent calitatii de asigurat \" ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În legătură cu acesta știre. conform oug 127/2024, ... Ionut Alecu Ionut Alecu Bună ziua. În legătură cu acesta știre. Conform OUG 127/2024, pensionarii cu handicap vizual grav, handicap grav și accentuat, ale căror pensii au ... (vezi toată discuția)