avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, Aș dori să îmi înscriu fiica la un ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, Aș dori să îmi înscriu fiica la un program de ...

Bună ziua,
Aș dori să îmi înscriu fiica la un program de licență online oferit de Universitatea Selinus ([ link extern ] /).
Aș dori ca înainte de a face o investiție financiară să primesc din partea dumneavoastră confirmarea dacă sau nu această universitate este recunoscută în România. Vă rog respectuos să îmi confirmați dacă această universitate este recunoscută la noi în țară.
Vă mulțumesc foarte mult!
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
MirabelaX, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:45, 16 Noiembrie 2024
Pentru acces la piața forței de muncă, CNRED recunoaște actele de studii de nivel licenţă, master şi doctorat obținute la universități din UE și universități de prestigiu din alte state, fără a dispune susținerea de examene de diferenţă sau alte măsuri compensatorii.

Mai multe detalii aici: [ link extern ] /
Lista universitatilor de presitigiu aici: [ link extern ] /

Selinus nu este mentionata. Asta insemna ca diploma va trebui echivalata prin sustinerea unor examene de diferenţă sau alte măsuri compensatorii (ani de studiu suplimentari etc...)
Pentru că nu apare pe lista universităților de prestigiu din SUA, sunt de părere că nici măcar nu poate intra în procedura de echivalare. Dacă vă doriți să îi folosească mai mult decât pentru dezvoltarea personală cred că ar fi bine să întrebați, înainte de a plăti, la CNRED: cnred@edu.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Despre spiru haret M. V. M. V. Buna seara! Sunt absolventa a Facultatii de Geografie (licenta si master) din cadrul Universitatii din Craiova, forma de invatamant zi,buget.M-am hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)