avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ne-am dori sa achizitionam un apartament in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ne-am dori sa achizitionam un apartament in Timisoara ...

Buna ziua. Ne-am dori sa achizitionam un apartament in Timisoara la parterul unui bloc contruit in 2015. Extrasul de carte funciara specifica la partea de adresa Ap. Subsol 1, iar la Observatii/Referinte: compus din 3 incaperi, P.C.I. particulare: hol subsol cota 7700/10000. Am primit indicatii ca s-ar putea ca sa aceasta proprietate sa nu fie recunoscuta ca si apartament. Ce autoritate ne poate ajuta sa intelegem daca este privit intr-adevar ca si apartament? Multumesc anticipat pentru sfat.

Alte discuții în legătură

Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Care sunt spatiile ce intra in proprietatea comuna la blocurile noi construite? adaz adaz Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou, construit in 2010, format din 16 apartamente. Va rog sa imi spuneti daca spatiul de sub casa scarii intra sau nu in ... (vezi toată discuția)