avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea face pot ...

Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea face pot acționa în instanta ?
Nici nu a vrut sa discutam ,sa explic nimic doar era isteric și doar demisia spunea ca singura opțiune..?

Alte discuții în legătură

Adresa primita din partea fostului angajator madisica madisica am si eu o intrebare , daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. am un prieten care anul trecut si-a dar demisia de la locul d muna unde era gestionar depozit ... (vezi toată discuția)
Actionarea in instanta a multinationalei maria.miron maria.miron Daca am fost obligata sa-mi semnez demisia, conform deciziei de contestare a CIM pot actiona in instanta pentru a-mi obtine dreptul la somaj? Am raportat ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul partilor sub influenta santajului si a amenintarii vladgeorge vladgeorge Buna seara. Am si eu o intrebare. Astazi am fost fortat sa imi dau demisia, amenintat si santajat de cele 4 persoane cu care eram in incapere, ca daca nu imi ... (vezi toată discuția)