avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, pe o strada dintr o localitate, la ora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, pe o strada dintr o localitate, la ora 22:14 vecinii ...

Bună seara, pe o strada dintr o localitate, la ora 22:14 vecinii au dat cu artificii, fiind îngrijorat că scânteile ar putea cădea pe acoperișul casei mele,fiind pericol de incendiu! Pot face ceva legal? Să depun plângere la Poliție? Am filmat momentul! Ce mă sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 01:04, 17 Noiembrie 2024
Artificiile se folosesc de ani de zile in perioada sărbătorilor pe toate străzile si in toate localitățile dar nu am auzit sa fi luat ceva foc de la ele . Insa , având in vedere ca sunt permise doar in anumite perioade ale anului si trebuiesc achiziționate numai de la comercianții autorizați puteți face o reclamație la poliție pentru folosirea lor fără autorizație si in afara perioadei permise .
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac daca sunt acuzata pe nedrept? Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, De doi ani de zile am o problema cu un vecin care ma acuza ca eu il reclam la politia locala pentru diverse, fapte mici, neimportante pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru petrecere in aer liber? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Nu stiu daca poate ajuta cineva, dar totusi va intreb: undeva la tara, intr-un sat, in cadrul unui resort/pensiune (care functioneaza ca unitate ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari pe o strada Marinescu OSC Marinescu OSC Buna ziua, spuneti-mi va rog, se poate infiinta o asociatie de proprietari pe o strada anume? Daca da, cum? pe legea 230/2007? sau? Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)