avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara!am fost citată într-un dosar penal la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara!am fost citată într-un dosar penal la tribunal ...

Bună seara!am fost citată într-un dosar penal la tribunal ca martor apoi s-a schimbat în “persoana interesată”…nu înțeleg acest termen …va trebui să mă mai prezint ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:43, 17 Noiembrie 2024
Nu există asa ceva.
Aveti dreptul de a merge cu avocat la termen ca sa vada ce și cum.
O sa va transpună situatia ca sa pricepeți.

București 2024
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! urgent urgent urgent!!bună seara, am primit și eu ... Marius2345 Marius2345 IMPORTANT! URGENT URGENT URGENT!!Bună seara, am primit și eu această citație acasă : CITATIE emisă la data de 13 Septembrie 2024 Stimată ... (vezi toată discuția)
Important! bună ziua, am primit și eu această citație acasă ... Marius2345 Marius2345 IMPORTANT! Bună ziua, am primit și eu această citație acasă : CITATIE emisă la data de 13 Septembrie 2024 Stimată doamnă/Stimate domn, Sunteţi ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)