avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietate comună obișnuită se referă la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietate comună obișnuită se referă la proprietatea asupra ...

Proprietate comună obișnuită se referă la proprietatea asupra spatiilor comune ale condominiului (cu doua, trei, patru ..apartamente.) care nu are Asociație de proprietari?
Mă interesează terenul de jur împrejurul condominiului, pe care locatarii proprietari îl folosesc ca locuri de parcare .
In contractele de vânzare-cumpărare ale apartamentelor fiecăruia, nu apare si loc de parcare, pt că dezvoltatorul nu a divizat și făcut locuri de parcare din spațiul acesta de jur imprejurul blocului.
Ne am ales noi, proprietarii, la mica înțelegere cate un loc. Spațiul acesta este că mărime suficient doar pt cate o mașină de apartament.
Evident au apărut conflicte....Unii proprietari au cate două, trei masini și parchează toate mașinile pe acest spațiu.
Că sa nu mai existe discuții ne putem bloca locul de parcare ales/apartament cu blocator de parcare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:57, 17 Noiembrie 2024
Nu puteti, adica nu e permis, în sensul asta.
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe spatii comune bloc untn untn Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de parcarea masinilor pe spatiile comune ale blocului. In momentul de fata, toti locatarii care au masini parcheaza ... (vezi toată discuția)
Gheata cazuta de pe bloc, masina avariata pe loc de parcare propriu din proximitatea blocului. cum pot recupera costurile reparatiei? andrei0102 andrei0102 Buna ziua, Zilele trecute, in timp ce eram in apartamentul in care locuriesc, de pe acoperisul blocului au cazut bucati de gheata care au spart parbrizul ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)